Professzionális fotóstúdió termékek

Professzionális stúdió felszerelések

Sinar p3

A világ egyik legkorszerűbb műszaki fényképezőgépe. A főként digitális alkalmazásokhoz fejlesztett kamera minden további nélkül visszaalakítható filmes felhasználáshoz. Robosztus felépítés és az aszimmetrikus beállítási lehetőség a legfőbb jellemzője. Ezzel a géppel pofon egyszerű a Scheimpflug feltétel beállítása. Elsősorban stúdióba, de szabadtérre is ajánljuk.

Sinar digitális kamerahátfalak

A Sinar, mint a digitális kamerahátfalak fejlesztésének egyik úttörője, a legkülönfélébb felbontású és teljesítményű eszközöket kínálja önnek. A Sinarback digitális hátfalainak főbb jellemzői közé tartozik az aktív hűtés, a Fire Wire kapcsolat, a 14 bit-es szinenkénti szinmélység. A beállításokat élőkép vagy mattüveg segítségével is nyomon követhetjük. További előny, hogy gyakorlatilag bármilyen cserélhető kazettás középformátumú, és műszaki fényképezőgéppel használhatóak.

FOBA gömbcsuklók

Kisfilm mérettől a síkfilmes kamerákig minden mérethez ajánljuk. Minden gömbcsukló különleges bevonattal készül, amely könnyen rögzíthető, de nem szorul meg. Kameratalpas vagy gyorscsere-fejes kivitelben szállítjuk.

FOBA csőszettek

Hasznos kiegészítője a fotográfusok munkájának. A különböző hosszúságú csövekből, flexibilis karokból és szorító eszközökből (csipesz, keresztszorító, asztalszorító stb.) a legkülönfélébb segédeszközöket szerelhetünk össze (pl.: háttértartót, lámpatartót, kelléktartót és még sok mást). A csőszetteket 3 különböző felszereltséggel szállítjuk (mini, midi, maxi), de az alkatrészeik megvásárolhatók elemenként is.

FOBA tárgyasztalok

A minitől (80x45 cm) a maxi-ig (130x240 cm) több különböző kiépítésben vásárolhatók meg. A csőszettek és más FOBA alkatrészek csatlakoztathatók az asztalokhoz. Minden FOBA tárgyasztalt felső oldalán homokfújt „tejplexivel” szállítunk, amely a háttér árnyék és csillogásmentes kivilágítását is lehetővé teszi.

FOBA tetősín-rendszer

Kicsi a stúdiójának az alapterülete? Állandóan útban van valami? A megoldás a tetősín-rendszer! A legkülönfélébb testreszabott kiépítésben, motoros és mechanikus kivitelben szállítjuk.