Stúdió és technika bérlés

Sinar tartozékok

A Sinar tartozékok sokaságával segíti a fotográfus munkáját. Nem probléma, ha pl. egy extrém makró felvételt, vagy egy részletgazdag reprodukciót kell megvalósítani. Hasznos segédeszközök sokaságával teszi kényelmesebbé a mindennapi munkát.

Vakufejek

A Broncolor generátorokba korlátozás nélkül használhatók a különböző teljesítményű Primo és Pulso vakufejek. A készülékekbe épített védelmi rendszer nem engedi túlhajtani a kisebb teljesítményű villanócsöveket. Minden Broncolor vakufej (beleértve a kompakt készülékeket is) Pulso bajonettel van ellátva. Ez azt jelenti, hogy az összes fényformálót használhatjuk az összes lámpánkhoz.

Fényformálók

A Broncolor cég híres arról, hogy nagyon sokféle fényformálót (reflektort, ernyőt, softboxot, körvakut, száloptikát stb.) gyárt a vakufejeihez. Ezek a világító eszközök a legkülönfélébb fotográfiai feladatok megoldását teszik lehetővé. A termékskálán a normál reflektortól a softboxig, a vetítőtől a Satellite reflektorig, megannyi különleges világítási effekt eléréséhez szükséges szerkezetet lehet megtalálni. Talán itt érvényesül leginkább a Broncolor egyik jelmondata: Light (fény) a’la Carte.

Állványok, rögzítéstechnika, műtermi állványok

A FOBA cég által kifejlesztett műtermi állványok a hatszögletű profiloknak köszönhetően mind függőleges, mind vízszintes irányban nagyon precíz és stabil kamera beállításokat tesznek lehetővé. A precíziós mechanika és a könnyű kezelhetőség helyezi kategóriájának élére. A felszereltségük széles skálán variálható.